خبرگزاری رویترز اعلام کرد که فرمانده ارتش پاکستان با ترامپ صحبت کرده و به او گفته است که انسداد تنگه هرمز مانعی برای مذاکرات است.
این خبرگزاری انگلیسی همچنین گفت: «دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که توصیه عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان را در نظر خواهد گرفت.»
رویترز گزارش داد، در گفتوگوی تلفنی بین فرمانده ارتش پاکستان و ترامپ، او به رئیس جمهور آمریکا گفت که تداوم محاصره تنگه هرمز مانعی بر سر راه مذاکرات با ایران محسوب میشود.
در همین چارچوب، دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود هفته جاری در اسلامآباد برگزار شود در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان هفته گذشته در راس هیاتی به ایران سفر کرد و با مقامات کشورمان از جمله رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان دیدار کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران





ثبت دیدگاه