هشدار محرمانه دیپلمات‌ها به بایدن درباره افزایش نفرت از آمریکا در جهان عرب
  • آبان 19, 1402 ساعت: ۱۳:۵۱
  • شناسه : 68614
    2
    وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان با استناد به مکاتبات محرمانه دیپلمات‌ها با کاخ سفید نوشته است حمایت‌های بی‌وقفه واشنگتن از عملیات نظامی مرگبار و مخرب اسرائیل در غزه خشم جهان عرب را در پی خواهد داشت.
    پ
    پ

    سی‌ان‌ان می‌گوید دیپلمات‌های آمریکایی در کشورهای عربی به کاخ سفید هشدار داده‌اند که حمایت‌های بی‌وقفه واشنگتن از عملیات نظامی مرگبار و مخرب اسرائیل در غزه خشم جهان عرب را در پی خواهد داشت.

    دیپلمات‌های آمریکایی در مکاتبه‌ای که به رؤیت سی‌‌ان‌ان رسیده است، به دولت بایدن هشدار داده‌اند که آمریکا با این حمایت‌ها از اسرائیل «در حال از دست دادن نسلی از مردمان کشورهای عربی است.»

    در این مکاتبه تصریح شده است که در جهان عرب، «حمایت‌های شدید آمریکا از اقدامات اسرائیل به‌عنوان همدستی مادی و اخلاقی در آنچه آنها جنایت‌های جنگی می‌دانند، دیده می‌شود.»

    سی‌ان‌ان می‌گوید این پیام را دومین مقام بلندپایه آمریکا در سفارت این کشور در مسقط نوشته و آن را برای شورای امنیت ملی کاخ سفید، اف‌بی‌آی و سیا ارسال کرده است.

    در مکاتبه‌ دیگری که مربوط به سفارت آمریکا در قاهره است به تحلیلی در یک رسانه دولتی مصر اشاره می‌شود که می‌نویسد «بی‌رحمی رئیس‌جمهور بایدن و بی‌توجهی او به فلسطینی‌ها فراتر از رؤسای جمهور پیشین آمریکا است.»

    منبع: تسنیم

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.