هشدار نخست وزیر آلبانی به منافقین
  • تیر 10, 1402 ساعت: ۱۷:۴۱
  • شناسه : 56750
    5
    نخست وزیر آلبانی در مصاحبه‌ای هشدار داد که گروهک منافقین نمی‌توانند از این کشور برای عملیات علیه ایران استفاده کنند.
    منبع : باشگاه خبرنگاران
    پ
    پ

    «ادی راما» نخست وزیر آلبانی در مصاحبه با روزنامه آلمانی اشپیگل گفت: آلبانی جنگی با ایران ندارد و مجاهدین نمی‌توانند از آلبانی برای جنگ علیه حکومت ایران استفاده کنند.

    به گزارش آلبانین دیلی نیوز، وی با اشاره به توافقی که سال ۲۰۱۶ با دولت باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا برای استقرار منافقین در آلبانی صورت گرفت گفت: مجاهدین چند سال است که در کشور ما هستند. از حضور مجاهدین استقبال می‌کنیم، ولی دوست نداریم که هیچ کسی از مهمانوازی ما سوء استفاده کند. اما مهمانان ما بار‌ها این توافق را نقض کرده‌اند.

    نیرو‌های پلیس آلبانی اخیرا به دستور سازمان مبارزه با فساد و جرایم سازمان یافته این کشور و با حکم دادگاه به کمپ اشرف ۳ و اشرف ۴ در مانزا که محل استقرار گروهک منافقین است، حمله کردند.

    وزارت کشور آلبانی اعلام کرد: دستور این بازرسی‌ها به ظن وجود سازماندهی حملات سایبری علیه کشور‌های دیگر داده شده است.

    همچنین مقامات آلبانی بعد از حمله به اردوگاه گروهک تروریستی منافقین در شهر دورس شش نفر از اعضای این گروهک تروریستی را هدف پیگرد قضائی قرار دادند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.