یک منبع در ارتش سودان اعلام کرد که نیروهای پشتیبانی سریع به زندان «الهدی» در أم درمان یورش برده و تعدادی از نیروهای پلیس را زخمی کردند.
شبکه الجزیره گزارش کرد که نیروهای پشتیبانی سریع تمامی زندانیان را فراری دادند. یک منبع در ارتش سودان نیز گفت که ۲۸ نفر از این زندانیان متهم به قتل عمد هستند.
پس از چند روز درگیری خونین میان ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع این کشور، اواخر شب گذشته، شهر «خارطوم» در آرامش نسبی قرار داشت و برخی خیابانها شاهد عبور و مرور مردم به خاطر عید فطر بود؛ اما درگیریها از ساعات بامداد روز جمعه به مرور از سر گرفته شده و شدت یافته است.
به نوشته الجزیره، طبق اعلام اتحادیه پزشکان سودان تاکنون ۲۴۳ غیرنظامی در این درگیریها کشته شده و ۱۳۳۵ نفر دیگر مجروح شدهاند.
روز شنبه (پانزدهم آوریل) بود که رسانههای محلی از آغاز درگیری بین نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» در خارطوم خبر دادند؛ این درگیری داخلی که به جنگ شبیه شده، شهرهای دیگر سودان را نیز دربرگرفته و برای روزهای متوالی ادامه دارد.
ثبت دیدگاه