“نه” نسل زِد به رژیم صهیونیستی!
  • بهمن 17, 1403 ساعت: ۲۱:۴۵
  • شناسه : 84728
    3
    در رده‌بندی سالانه شاخص برندهای ملی (NBI) در سال ۲۰۲۴، رژیم صهیونیستی از نسل زد و بیدار جهان، رای منفی گرفت و به پایین­ترین رتبه سقوط کرد.
    پ
    پ

    یدیعوت آحارانوت، بر اساس گزارشی که روز سه‌شنبه توسط مؤسسه برندهای ملی آنهولت ایپسوس (NBI) منتشر شد، اسرائیل بعد از جنگ غزه، جایگاه خود را در جامعه بین‌المللی از دست داده و به رتبه ۴۹ از ۵۰ مورد بررسی‌شده سقوط کرده است. طبق گزارش یدیعوت آحارانوت نظرسنجی‌های جهانی بعد از هفت اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، به طور مداوم نشان می دهند که جایگاه رژیم صهیونیستی در جهان سقوط کرده است.

    در این نظرسنجی که جدیدترین و جامعترین مطالعه‌ای است که از زمان عملیات هفت اکتبر در مورد اسرائیل انجام شده، محققان نظر بیش از چهل هزار پاسخ‌دهنده را از ۷۰ کشور جهان از ماه ژوئیه تا آگوست ۲۰۲۴ (تیر تا مرداد ۱۴۰۳)، بر اساس شش مؤلفه کلیدی حکمرانی، فرهنگ، مردم و جامعه، صادرات، مهاجرت و سرمایه‌گذاری و نیز گردشگری مورد ارزیابی قرار دادند.

    یافته‌های این تحقیقات نشان می‌دهد که اسرائیل در کنار کشورهایی که میانگین تولید ناخالص داخلی سرانه آنها حدود یازده هزار دلار است، رتبه بندی شده و قرار گرفته است.

    بر اساس شاخص NBI، افکار عمومی جهان به دموکراسی در اسرائیل باور ندارند و رژیم صهیونیستی از این منظر در رتبه‌بندی پایینی قرار گرفته است.

    سقوط جایگاه رژیم صهیونیستی در شرایطی صورت گرفته است که آمریکا نه تنها بر اساس ادعای پوچ اسرائیلی‌ها مبنی بر اینکه آنها تنها دموکراسی خاورمیانه هستند، بر جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار غیرنظامیان در منطقه سرپوش می‌گذارد، بلکه با همین بهانه با ارسال تسلیحات نظامی پیشرفته از اسرائیل حمایت می‌کند.

    این مطالعه همچنین حاکی از کاهش شدید تمایل مردم به ویژه نسل زِد برای مهاجرت به اسرائیل یا سرمایه‌گذاری در آن است. طبق اطلاعات منتشر شده در یدیعوت آحارانوت، این نسل از اسرائیل بیزار است و در تمام پارامترهای کلیدی، امتیاز بسیار پایینی به اسرائیل داده است. نگرش منفی نسل زِد نسبت به رژیم صهیونیستی پیامد قابل توجهی به دنبال دارد و اگر این روند ادامه یابد، منجر به کاهش شدید سرمایه‌گذاری خارجی خواهد شد.

    "نه" نسل زِد به تنها دموکراسی خاورمیانه!
     رتبه پایین اسرائیل در شاخص‌های صادرات، مهاجرت و سرمایه‌گذاری و استارت‌آپ

    یکی از جدی‌ترین تهدیدهایی که این شاخص نشان می‌دهد، قطع ارتباط نسل آینده جهان با اسرائیل است. تغییر نگرش به اسرائیل در این نسل منجر به تغییر ارزش‌های فکری رهبران آینده جهان در مورد اسرائیل و به خطر افتادن موجودیت آن خواهد شد.

    این منبع عبری، تحریم محصولات و شرکتهای بین‌المللی اسرائیلی را یکی دیگر از نتایج نگران‌کننده این تحقیقات برای اسرائیل دانست و تصریح کرد: افکار عمومی جهان بعد از جنگ غزه، تمایلی به خرید محصولات اسرائیلی ندارند. این مسئله صادرات اسرائیل را در معرض خطر بی سابقه قرار داده و به صنایع کشاورزی و تولیدی آسیب زیادی رسانده است.

    همانگونه که شاخص نشان می‌دهد، با وجود اینکه، رژیم صهیونیستی همواره خود را به عنوان یک «ملت استارتاپ» معرفی می‌کند، افکار عمومی جهان این ادعا را نمی پذیرند و در این نظرسنجی اسرائیل در مقایسه با کشورهای اروپایی و حتی امارات در مرتبه پایین قرار گرفته است.

    طبق نتایج نظرسنجی تحقیقات موسسه آنهولت ایپسوس، شناخت اسرائیل به عنوان عامل تهدید ثبات و امنیت جهانی، از دیگر نتایج نگران‌کننده این نظرسنجی برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید.

    بر این اساس، تحلیلگران اعتقاد دارند که استراتژی برندسازی فعلی اسرائیل با شکست غیر قابل انکاری مواجه شده است. موتی شرف، مشاور راهبردی و بنیانگذار موسسه برندسازی اسرائیل (Brand IL) در توضیح یافته‌های این تحقیقات گفت: اسرائیل جایگاه خود را در جامعه بین المللی از دست داده است.

    مشاور راهبردی و بنیانگذار این موسسه ضمن اعتراف به شکست تبلیغاتی اسرائیل، تحول جدی در برندسازی اسرائیل را برای تغییر موقعیت رژیم و نگرش مثبت در افکار عمومی جهان ضروری دانست و به همین منظور، کمپین ۱۰۰ میلیون دلاری بازسازی برند اسرائیل را راه اندازی کرد.

    "نه" نسل زِد به تنها دموکراسی خاورمیانه!
     رتبه ۴۹ رژیم صهیونیستی بر اساس شاخص NBI در میان ۵۰ کشور

    شایان ذکر است، موسسه شاخص برندهای ملی آنهولت ایپسوس (NBI) از سال ۲۰۰۵، این پژوهش را سالانه با هدف بررسی درک جمعیت جهان از تصویر کشورهای مورد نظر انجام می‌دهد. در این شاخص، ۵۰ کشور که برخی از آنها نماینده اقتصادهای قوی هستند و برخی دیگر در دستور کار جهانی قرار دارند، رتبه بندی می‌شوند.

    بعد از عملیات طوفان‌الاقصی، فضای ضدصهیونیستی در سراسر جهان فراگیر شده است. حماس نه تنها توجه جهان را به مسئله فلسطین بازگرداند، بلکه منجر به آشنایی، همدلی و همدردی بیشتر نسل جوان با فلسطین و بیزاری از اسرائیل شد. در آینده نزدیک، نسل جدیدی از سیاستمداران در جهان به قدرت خواهند رسید که با ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌های اسرائیل، منافع و چه‌بسا بقای آن را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.