• مرداد 5, 1402 ساعت: ۱۳:۰۰
  • شناسه : 58885
    4
    دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در دیدار با سفیر چین در عربستان سعودی بر تقویت همکاری بین کشورهای عضو این شورا و پکن تاکید کرد.
    پ
    پ

    جاسم محمد البدیوی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با چن وی چنگ سفیر چین در عربستان سعودی در مقر دبیرخانه این شورا در ریاض دیدار کرد.

    البدیوی در دیدار با سفیر چین درباره نتایج بیانیه پایانی نشست همکاری و توسعه ریاض که در دسامبر گذشته بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و پکن با حضور شی جین پینگ رئیس جمهور چین برگزار شد، گفت وگو کرد.

    دو طرف همچنین در مورد مذاکرات دوجانبه بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و پکن در مورد توافقنامه تجارت آزاد و تحولات اوضاع منطقه‌ای و بین المللی و موضوعات مورد علاقه مشترک رایزنی کردند.

    جزئیات بیشتری درباره این دیدار گزارش نشده است.

    شی جین پینگ رئیس جمهور چین در سفر ماه دسامبر خود به عربستان سعودی، توافقنامه مشارکت راهبردی با ریاض امضا کرد.

    وزارت خارجه چین این توافق را یک نقطه عطف در تاریخ روابط چین و اعراب دانسته بود.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.