آمار عجیب پرسپولیس در بازی مقابل النصر
  • آذر 7, 1402 ساعت: ۱:۳۸
  • شناسه : 70103
    5

    ورزش سه نوشت: پرسپولیس در مقابل النصر بیشتر از هر مسابقه ای به سمت دروازه حریف شوت زد اما بیشتر این ضربات بی دقت بود و به هدف نشست.

    پ
    پ

    پرسپولیس به خاطر اخراج مدافع النصر و بررتی عددی در زمانی طولانی از بازی توانست شرایط خوبی برای حمله به دروازه میزبان پیدا کند و موقعیت های زیادی برای گلزنی داشتته باشد.
    پرسپولیس در این بازی 12 شوت زد که فقط 4 تای آنها در چارچوب بود. در نقطه مقابل النصر 6 شوت زد که یکی از آنها در چارچوب بود.
    از سوی دیگر پرسپولیس یک شوت بلاک شده داشت و سه تا از شوت های النصر هم دفع شد.
    همچنین نکته جالب اینجا بود که 7 تا از شوت های پرسپولیس از پشت محوطه جریمه زده شد که البته بیشترشان در چارچوب نبود.در نقطه مقابل برای النصر در این مورد تعادل برقرار بود و آنها سه شوت از داخل محوطه جریمه و سه تا از بیرون محوطه نواخته شد.
    شهاب زاهدی و مهدی ترابی در بین بازیکنان پرسپولیس شوت های بهتری زدند اما بیشتر این ضربات جایی رفت که العقیدی دروازه بان نه چندان مطمئن النصر حاضر بود.

    257 251

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.