کرملین: روسیه آماده بازگشت فوری به توافق غلات است
  • مرداد 11, 1402 ساعت: ۱۴:۰۰
  • شناسه : 59372
    7
    روسیه اعلام کرد که آماده است «فورا» اجرای دوباره توافق غلات دریای سیاه را که به حالت تعلیق درآمده، از سر بگیرد اما تاکید کرد که این کار را تنها پس از برآورده شدن شروطش انجام خواهد داد. این توافق که سال گذشته با میانجیگری سازمان ملل و ترکیه انجام شد، به محصولات کشاورزی اجازه تردد از طریق بنادر اوکراین را می‌داد.
    پ
    پ

    دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در سخنانی پس از اینکه لیندا توماس-گرینفیلد، نماینده واشنگتن در سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت که دولت روسیه ممکن است «علاقمند به بازگشت به گفت‌وگوها» درباره توافق غلات باشد، موضع روسیه را در اظهارنظرهایی برای خبرگزاری اسپوتنیک توضیح داد.

    پسکوف گفت: مسکو آماده بازگشت فوری به معامله غلات است. اما این تنها پس از تحقق شرایط مربوط به روسیه انجام خواهد شد.

    کرملین بارها در هفته‌های اخیر شرایطی را که تحت آن به توافق غلات بازمی‌گردد، با دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، با ذکر چند شرط مشخص، تشریح کرد. اینها شامل لغو تحریم‌های غرب بر صادرات غلات و کودهای شیمیایی روسیه، اتصال مجدد مؤسسات مالی روسیه به سیستم پرداخت سوئیفت و پایان دادن به محدودیت‌های واردات قطعات یدکی ماشین‌آلات کشاورزی از روسیه است.

    پولیانسکی هم تاکید داشت که قرارداد غلات «باید ماهیت بشردوستانه اولیه خود را بازیابی کند» و به کاهش کمبود موادغذایی در کشورهای در حال توسعه کمک کند، نه اینکه کشورهای ثروتمند را ثروتمندتر کند.

    یوری اوشاکوف، مشاور سیاست خارجی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هم تمایل خود را برای ادامه این توافق ابراز کرده است. مدت کوتاهی پس از لغو توافق توسط مسکو در اواسط ژوئیه، این مشاور پوتین استدلال کرد که این پیمان «به طور کامل انجام نشد و اکنون به حالت تعلیق درآمده است، زیرا بخش مربوط به صادرات روسیه اجرایی نشد.»

    منبع: ایسنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.