پیامبر، هدایت را با زور و سیطره بر مردم تحمیل نکرد
  • اسفند 21, 1399 ساعت: ۱۰:۱۹
  • شناسه : 17075
    4
    رییس‌جمهوری گفت: پیامبر، نخواست پرچم هدایت را با زور و سیطره بر مردم آن زمان تحمیل کند، پیامبر داعی بود، او دعوت می کرد و فرا می خواند تا مردم با آزادی، اراده، اختیار و انتخاب دین مبین اسلام را برای هدایت انتخاب کنند.
    پ
    پ

    به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز (پنج شنبه) در مراسم بهره برداری از طرح های ملی بنیاد شهید و ایثارگران خاطرنشان کرد: بهترین و پربرکت ترین و والاترین روزی که بزرگترین انسان تاریخ بر قلب مبارکش وحی نازل شد، مبعث است. وحی ای که موجب نجات جامعه دیروز و امروز و فردا خواهد بود تا روز قیامت، که هدایت و نور او به عنوان مشعل دار بزرگ برای همه انسان هاست.

    وی افزود: او رحمت برای همه انسان ها و همه جهانیان بوده و امروز هم دنیا از رحمت او بهره برداری و استفاده می کند.

    رییس جمهوری ادامه داد: در روز بعثت نبی اکرم، بار مسوولیت سنگین بر دوش ما قرار می گیرد، پیامبر مشعل فروزنده هدایت را بر دوش گرفت از امروز یعنی روز بعثت تا پایان عمر مبارکش و بعد هم آن راه را امامان معصوم و در زمان غیبت امام دوازدهم علما، دانشمندان و فرهیختگان را بر دوش دارند.

    وی گفت: همه ارزش های ما در سایه انتخاب است اگر ما انتخاب گر خوبی باشیم سعادت دنیا و آخرت ما تامین می شود، اخلاق، دین، نوع حکومت ما بر مبنای انتخاب جامعه و امت اسلامی است.

    رییس جمهوری ادامه داد: امروز هم ما باید کاری کنیم که این مشعل را بر دوش بگیریم، پیامبر داعی بود و مردم را هم با بیان، حکمت و پندش و  اخلاق زیبا و کریمش فرا می خواند و امروز هم مسلمانان و ایرانیان که پیرو آن پیامبر عظیم و شان هستیم با اخلاق و کردار و درست حرکت کردن باید جاذبه داشته باشیم.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.