وام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد برای تاکسیرانان
  • خرداد 13, 1404 ساعت: ۱۵:۰۹
  • شناسه : 85422
    0
    مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: رانندگان تاکسی‌های فرسوده با استفاده از تسهیلات یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد، تاکسی‌های خود را با تاکسی‌های برقی جایگزین کنند.
    پ
    پ

    شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر  گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان، نوسازی ناوگان با تمرکز بر خودرو‌های برقی است.

    جایگزینی تاکسی‌های فرسوده با کارمزد صفر درصد

    وی با اشاره به اینکه چه تسهیلاتی برای رانندگان تاکسی در زمینه تعویض خورو‌های فرسوده با نو در نظر گرفته شده است، توضیح داد: خوشبختانه در روز‌های پایانی سال گذشته، توافق‌نامه‌ای میان دولت و شهرداری تهران منعقد شد که با حضور رئیس‌جمهور و وزرای مرتبط، از جمله وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت، کشور، نیرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

    مالکی ادامه داد: با توافقات انجام شده، رانندگان تاکسی می‌توانند با استفاده از تسهیلات ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی با کارمزد صفر درصد، تاکسی‌های فرسوده خود را با خودرو‌های برقی جایگزین کنند. این یک فرصت استثنایی برای رانندگان است تا هم خودرو‌های خود را نوسازی کنند و هم به حفظ محیط زیست کمک کنند.

    مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در ادامه بیان کرد: تاکسی‌های برقی که در این طرح معرفی می‌شوند، از مدل «آیون» هستند و با هر نوبت شارژ در شرایط استاندارد قادر به پیمایش ۵۰۰ کیلومتر خواهند بود. علاوه بر این، باتری این خودرو‌ها به مدت ۵ سال گارانتی خواهد داشت. واردکنندگان این خودرو‌ها نیز موظف به ارائه خدمات پس از فروش به رانندگان تاکسی‌ها هستند.

    وی همچنین به توسعه زیرساخت‌های شارژ خودرو‌های برقی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: با توجه به گسترش ایستگاه‌های شارژ در تهران، نگرانی در این زمینه وجود ندارد. تاکسی‌ها به راحتی می‌توانند از این ایستگاه‌ها برای شارژ خودرو‌های خود استفاده کنند.

    مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران ضمن اشاره به جزئیات افزایش تعداد ایستگاه‌های شارژ در تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر، حدود ۱۳۰ ایستگاه شارژ برای تاکسی‌ها در تهران وجود دارد و با توجه به مذاکرات انجام شده با شرکت کنترل ترافیک، پیش‌بینی می‌شود تا خردادماه تعداد این ایستگاه‌ها به ۳۰۰ دستگاه افزایش یابد.

    تسهیلات ویژه برای نوسازی و تعمیر تاکسی‌ها

    مالکی همچنین از برنامه‌های جدید برای نوسازی ون‌ها و فراخوان واگذاری ۲۳۷ دستگاه ون جدید برای شهرداری تهران خبر داد و افزود: برای این ون‌ها، تسهیلاتی به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

    سامانه هوشمند تاکسیرانی

    مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران در ادامه از راه‌اندازی سیستم هوشمند تاکسیرانی در تهران خبر داد و اظهار داشت: در راستای ارتقا کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی، سامانه هوشمند تاکسیرانی را راه‌اندازی کرده‌ایم که امکان رصد لحظه‌ای تاکسی‌ها و ثبت سفر‌های آنها را فراهم کرده است.
    وی اضافه کرد: تاکسی‌های خطی تهران اکنون مجهز به سامانه مذکور هستند که از مزایای آن می‌توان به پرداخت الکترونیک کرایه، ثبت دقیق تعداد مسافران و مسیر‌های طی‌شده اشاره کرد.

    افزودن تاکسی‌های گردشی و دربستی به سامانه هوشمند خدمتی جدید برای شهروندان

    مالکی همچنین با اشاره به افزودن تاکسی‌های گردشی و دربستی به سامانه هوشمند مطرح کرد: تاکسی‌های گردشی و دربستی به سامانه هوشمند اضافه خواهند شد و خدمات ویژه‌ای مانند تاکسی‌های مخصوص بانوان نیز احیا خواهد شد. همچنین تاکسی‌های برقی با کیفیت بالا نیز در این سیستم فعال خواهند شد و ما امیدواریم این اقدامات به ارتقا سطح خدمات حمل‌ونقل عمومی شهر تهران کمک کند.

    نوسازی ون‌ها و افزایش تعداد تاکسی‌های برقی در دستور کار

    وی در پایان تصریح کرد: یکی از اولویت‌های ما در سال جاری نوسازی ون‌ها و افزایش تعداد تاکسی‌های برقی است. تاکنون بیش از ۱۱ هزار دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی شده است و امیدواریم این روند با سرعت بیشتری ادامه یابد.

    منبع: باشگاه خبرنگاران

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.