هند، قطب صادراتی تسلا خواهد شد؟
  • تیر 26, 1402 ساعت: ۱۰:۱۶
  • شناسه : 58008
    4
    شرکت خودروسازی تسلا به دنبال ساخت حدود نیم میلیون خودروی الکتریکی سالانه در هند است.
    منبع : ایسنا
    پ
    پ

    روزنامه تایمز آف ایندیا به نقل از منابع دولتی گزارش داد که تسلا در حال بررسی پیشنهاد سرمایه‌گذاری با دولت هند برای راه‌اندازی کارخانه‌ای با ظرفیت تولید سالانه حدود نیم میلیون خودروی الکتریکی است.

    در این گزارش آمده است که ایلان ماسک همچنین به دنبال استفاده از هند به عنوان پایگاه صادراتی برای ارسال خودرو به کشورهای منطقه هند و اقیانوس آرام است.

    این گزارش اعلام کرد که قیمت اولیه این خودروها ۲ میلیون روپیه خواهد بود که بیش از دو برابر ارزان‌ترین خودروی برقی هند(MG Comet) و نیم میلیون گران‌تر از تاتا نکسون، پرفروش‌ترین خودروی الکتریکی این کشور است.

    سال گذشته، پس از اینکه دولت این کشور از کاهش مالیات واردات خودروهایش امتناع کرد، برنامه‌های ورود تسلا به هند متوقف شد. این کشور ۱۰۰ درصد مالیات بر واردات خودروهای برقی می‌گیرد.

    هند مایل بود تسلا خودروهای محلی تولید کند اما این شرکت گفت که می‌خواهد ابتدا خودروهای خود را به این کشور صادر کند تا بتواند قدرت تقاضا را آزمایش کند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.