هفته آينده ميزبان وزراى همسايگان افغانستان هستیم/ سفر هیئت عربستانی به تهران تایید نمی‌شود
  • مهر 26, 1400 ساعت: ۱۰:۱۷
  • شناسه : 23619
    6
    سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه مذاكرات ادامه پيدا خواهد كرد و فرآيند تصميم‌گيرى در اين خصوص به نتيجه رسيده است گفت: اكنون در حال بررسی چالش‌هايي هستیم كه در شش دور مذاكرات وين بوجود آمده است.
    منبع : باشگاه خبرنگاران
    پ
    پ

    سعید خطیب زاده در نشست هفتگی با خبرنگاران در خصوص مذاكرات بروكسل گفت: گفتو‌گوهاى پنجشنبه گذشته ايران با انريكه مورا خوب و سازنده بود و نكاتى كه ايران بايد به انريكه مورا مى‌گفت، گفته شد و توافق شد اين گفت‌وگوها در بروكسل ادامه يابد. اين توافق دو سويه بود و موانع شش دور مذاكرات وين بايد در اين گفت وگوها بررسي شود.

    خطیب زاده در ادامه گفت: در خصوص عربستان چهار دور گفت‌وگو برگزار شده است و در خصوص مسائل منطقه‌اى و دوجانبه بوده است.تماس‌ها ادامه دارد. گفت‌وگوها محترمانه و جدي است و اميدواريم به نتيجه برسد. درباره سفر هيئت عربستانى به ايران، در خصوص آنچه بين ما و عربستان در ميز مذاكرات صورت ميگيرد اجازه دهيد و من در خصوص تاييد يا عدم تاييد ان صحبت نكنم و سفر هيئت عربستانى تاييد نمي‌شود.

    خطیب زاده درباره گفت‌وگوهاى ايران و اروپا گفت: گفت وگوهاى ايران و اروپا اغاز شده است به عنوان هماهنگ كننده مذاكرات وين. مواضع روسيه را از مسكو مى شنويم.

    سخنگوی کشورمان با اشاره به بحران افغانستان تصریح کرد: چهارشنبه هفته آينده ميزبان وزراى همسايگان افغانستان به صورت حضورى خواهيم بود و اين نشست يك روزه را خواهيم داشت و برنامه مفصلى داريم و جزئيات آن را طى روزهاى آينده خواهيم داشت و دستوركار اين نشست ادامه گفت‌وگوهاى مجازى نشست قبل است. شش كشور متمركز خواهند شد كه به صلح در افغانستان كمك كنند.

    سعید خطیب زاده در ارتباط با انتخابات اخیر عراق گفت: اتفاق ميمون و مباركى است و آنچه در عراق اتفاق مى‌افتد مربوط به احزاب، دولت و مردم عراق است، اما آنچه مربوط به ايران است استقبال از انتخابات و ساخت دولت دموكراتيك است.

    سخنگوی کشورمان در ارتباط با از سرگیری مذاکرات وین بیان کرد:مذاكرات ادامه پيدا خواهد كرد و فرآيند تصميم‌گيرى در اين خصوص به نتيجه رسيده است و اكنون در حال بررسی چالش‌هايي هستیم كه در شش دور مذاكرات وين بوجود آمده است. ما هيح وقت پيش‌شرطى براى آمريكا تعيين نكرديم چرا كه آمريكا عضو برجام نيست. ما آنچه گفتيم مربوط به برگشت آمريكا به برجام است و هدف اصلى اطمينان از برداشته شدن همه تحريم‌هاست تا واشنگتن دنيا را به سخره نگيرد. بايدن روند جداگانه اى از ترامپ اعمال نكرد و با كلام هم نيت ها روشن نمى شود و در عمل تداوم اقدامات ترامپ بوده است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.