مهناز افشار چرا پرحاشیه شد؟!
  • آذر 15, 1399 ساعت: ۱۹:۲۲
  • شناسه : 8061
    9
    مهناز افشار بازیگر سرشناس ومشهور ایرانی که از ازدواج تا خروجش از ایران سراسر پر از حاشیه بود در جدیدترین پست اینستاگرامی خود از آغاز اکران فیلم ناگهان درخت و هم بازی شدن خودش با پیمان معادی خبر داد.
    پ
    پ

    به گزارش فرهنگ ایرانیان به نقل از رکنا، مهناز افشار بازیگر زن تئاتر، سینما و تلوزیون ایران که بخصوص در دوسال گذشته پر از حاشیه روزگارش را سپری کرده است با انتشار عکسی از خود و پیمان معادی از آغاز آنلاین فیلم ناگهان درخت خبر داد.

    مهناز افشار چندی پیش نیز درباره فیلم ناگهان درخت اینطور نوشت: این فیلم برای من مثل شعر بود، عین رویا، عین قصه‌هایی که دلت میخواد هیچوقت تمام نشه مثل قصه‌های هزار و یک شب.

    فیلم سینمایی «ناگهان درخت» به نویسندگی و کارگردانی صفی یزدانیان و تهیه‌کنندگی پیمان معادی از دوشنبه ۱۷ آذرماه به‌صورت آنلاین در پلت‌فرم‌های ‎«فیلیمو» و ‎«نماوا» اکران آنلاین می‌شود. پیمان معادی، مهناز افشار، زهره عباسی، شقایق دهقان، مهراب قاسمخانی ، سیامک صفری و پانته‌آ پناهی‌ها از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

    مهنار افشار از تلوزیون تا سینما

    مهناز افشار متولد ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران است، این هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون بازیگری را با مجموعه تلویزیونی گمشده در سال ۱۳۷۷ آغاز کرد و پس از آن با بازی در فیلم سینمایی دوستان به کارگردانی علی شاه‌حاتمی به سینما نیز راه یافت. افشار در سال ۱۳۸۹ برای ایفای نقش در فیلم سعادت‌آباد، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فجر به دست آورد.

    مهناز افشار دیپلم دبیرستان را در رشته علوم تجربی گرفت و برای ادامه تحصیل به مدّت چهار سال در یک مؤسسه غیرانتفاعی به تحصیل در رشته تدوین پرداخت. به علّت گرایش مذهبی، خانواده او در آغاز، مخالف بازیگری او بودند. او در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان آموزش دید.

    مهناز افشار در خرداد ۱۳۹۳ با یاسین رامین فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره دوم ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد ازدواج کرد و سید محمد خاتمی ، رئیس‌جمهور پیشین ایران، خطبه عقد آن‌ها را خواند. افشار و همسرش در اردیبهشت ۹۴ صاحب یک دختر شدند و نام او را «لیانا» گذاشتند. مهناز افشار در مهرماه ۱۳۹۸ با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش،با اعلام جدایی از یاسین رامین نوشت: «هر آدمی ضعیف یا قوی یک وجودی داره. ولی وقتی تصمیم می‌گیری یک مادر مجرد باشی باید دوتا وجود داشته باشی و اونا رو برای خودت و فرزندت قوی‌تر هم بکنی.»

    داوری مسابقه استعدادیابی

    مهنار افشاردر سال ۱۳۹۸ به عنوان یکی از داوران در مسابقه تلویزیونی پرشیا گات تلنت حضور پیدا کرد که این اتفاق واکنش‌ها و بازخوردهای متفاوتی را در فضای مجازی به دنبال داشت.
    مهناز افشار
    مهناز افشار در واکنش به این خبر، در اینستاگرامش، عکسی از گردنبند خود که نقشه ایران را نشان می داد استوری کرد.

    اما چهره‌های هنرمند نیز به خروج او از ایران واکنش نشان داد.به طور مثال رضا صادقی در برنامه «پشت صحنه» در واکنش به داوری مهناز افشار در برنامه «پرشیا گات تلنت» گفت:”هنر و هنرمند در کشور ما تعریف خودش را دارد و نمی‌شود آن را با تعریف جهانی یکدست کرد. سلبریتی کسی است که در سرزمین ما بیشترین اعتبار احساس و اعتبار کلام را بین مردم دارد. بزرگانی مانند استاد محمدرضا شجریان، استاد زنده‌یاد جمشید مشایخی و … . آنها یک هنر، ارزش و اعتباری دارند که باعث دیدنشان می‌شود و شوآف نیستند.
    واژه سلبریتی ، فرد مشهور و معروف و هر واژه دیگری که بخواهیم استفاده کنیم، به هنرمند صاحب تفکر نزدیک است نه فرد دچار شوآف. این هنرمند صاحب تفکر توانسته کسانی را متوجه نگاه خود کند و نظرش را به آنان ارائه کند، نه تحمیل. خیلی از سلبریتی‌هایی که ما داریم صاحب اندیشه نیستند.”

    نیوشا ضیغمی نیز در واکنش به مهاجرت مهناز افشار در اولین قسمت از برنامه پشت صحنه از رادیو تهران گفت:

    “درباره کاری که خانم افشار انجام داده است، در حال حاضر من هیچ اطلاعی ندارم. اعتقاد شخصی من این است که اینجا بوده‌ام، اینجا مانده ام و در اینجا خواهم ماند. با همه اتفاقات عجیب و غریبی که می افتد و هر روز هم درگیرش هستیم تریجح می دهم و دوست دارم اینجا باشم. من اینجا جوانی ام را گذاشتم و با تلاش به این جایگاه رسیده‌ام و ترجیح می‌دهم که همین جا بمانم.”

    همچنین مهناز افشار در حاشیه جشنواره فیلم برلین در گفتگو با رسانه‌های خارجی با اشاره به دلایل سفرش به آلمان گفت:پنج سال پیش برای تکمیل زبان آلمانی و تحصیل در رشته کارگردانی به آلمان آمدم و مدتی هم بین آلمان و تهران در رفت و آمد بودم. اما در ادامه دلایلی موجب می‌شود حضورم در آلمان جدی‌تر شود و حتی پیشنهاد کار دریافت کنم اما هرگز برای خودم متصور نبوده‌ام که قرار نیست روزی برنگردم.
    افشار ادامه داد:پیشنهادهایی برای بازی در سریال، فیلم و تئاتر از کارگردانان و فیلمسازان آلمانی، فرانسوی و انگلیسی دریافت کردم و در حال بررسی آنها هستم.

    خداحافظی او با تلنت

    حضور مهنازافشار در برنامه پریشین تلنت درحال شکوفایی بود که او اعلام کرد به دلیل کرونا دیگر نمی‌تواند با این برنامه همکاری داشته باشد.

    این درحالی بود که خروج او از کشور پس از جنجال گسترده‌ای بود که بر سر قتل طلبه همدانی ایجاد شد. در آن ماجرا عده‌ای مدعی بودند که یک توئیت مهناز افشار در تحریک قاتل موثر بوده است. پس از آن دادستانی اعلام کرد که این بازیگر سینما احضار شده است، اما افشار پیشتر ایران را ترک کرده بود.
    مهناز افشار
    چندی پیش افشار در لایوی در اینستاگرام به برخی سوالات مخاطبانش پاسخ داد. بیشتر سوال‌های این بود که کی به ایران باز می‌گردد، او اعلام کرد که قصد دارد در پاییز به کشور برگردد. حالا در آخرین ماه پاییز قرار داریم و نه تنها خبری از بازگشت مهناز افشار نیست بلکه شواهد و قرائن نشان می‌دهد او مسیر تازه‌ای را در پیش گرفته و ممکن است به این زودی‌ها به کشور باز نگردد.

    این بازیگر سینما مرداد ماه سال جاری در گفت و گویی اظهار کرد “من به یک دلیل بزرگ به وطنم برمی‌گردم؛ پدرم آنجا خاک است، مادرم آنجا نفس می‌کشد و از همه مهمتر ریشه من در آنجاست. ”

    او ادامه داد: «من همیشه یکی دو سال سفر می‌رفتم و نمی‌دانم الان چرا اینقدر به چشم آمده. من فقط ۴ماه است که از کشور خارج شدم و مطمئنا برای اکران فیلم شما (آشفته‌گی) برمی‌گردم.»

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.