صحبتی با رییس کمیته ملی المپیک ؛ کام مردم را با چه نتایجی در “توکیو” شاد می سازید ؟
  • بهمن 21, 1399 ساعت: ۱۴:۱۴
  • شناسه : 14853
    12
    رئیس کمیته ملی المپیک امروز در مصاحبه با برنامه "کادر فنی " شبکه ورزش تصریح کرده ؛ قرار است با اقدامات انجام شده در حوزه ورزش، در سال ۱۴۰۰ کام مردم ایران شیرین شود.
    نویسنده : حجت اله اکبرآبادی منبع : فرهنگ ایرانیان
    پ
    پ

    از سید رضا صالحی امیری که مدیری اهل حساب وکتاب است باید بپرسیم چگونه می خواهند کام مردم را در سال 1400 شاد و شیرین کنند . بی شک منظور نظر صالحی امیری به نتایج بازیهای المپیک توکیو بر می گردد که قرار است تا چند ماه دیگر در این کشور برگزار شود . در حقیقت مراد رییس کمیته ملی المپیک از زدن این حرف ناظر بر این است که در بازیهای پیش روی توکیو ورزش ایران چنان نتایج مشعشعی می گیرد که پس از یک سال و خورده ای درگیری مردم با بیماری کرونا ، کام آنها حسابی شیرین می شود که از امواج منفی کووید 19 عبور کرده و برای روزهایی هم که شده گلخند شادی بر روی صورتشان نقش می بندد .
    ایکاش رییس کمیته ملی المپیک در توضیح این مساله صحبت خود را کامل می کرد که برآورد نتایجی اش از عملکرد کاروان ورزش ایران در المپیک توکیو چیست ؟ آخر با احتساب نتایجی که در المپیک 2016 ریو کسب کرده ایم ( 3 طلا ، یک نقره و 4 برنز ) نتیجه احتمالی مورد نظر صالحی امیری درخشان تر از این تعداد مدال خواهد بود . اصولا یکی از شاخصه های توسعه ورزش برای هر کشوری در بازیهای المپیک قابل ارزیابی است و بطور مسلم ما نیز از این موضوع مستثنی نیستیم و الزاما باید نتایج بسیار مشعشع تر باشد که کام مردم و جامعه ورزش ایران شیرین شود .
    در بازیهای المپیک ریو کاروان ورزش ایران با 64 ورزشکار (55 ورزشکار مرد و 9 ورزشکار زن ) در 15 رشته حاضر بود که البته این میزان در بازیهای توکیو برای ایران چر رنگ تر خواهد بود .چرا که علاوه بر اضافه شدن رشته کاراته به این بازیها، در رشته تیمی بسکتبال نیز در میدان رقابت حاضر هستیم و بطور مسلم کمیت حضور ما رشد لازم را نشان می دهد . هر چند که البته بازیهای المپیک صرف حضور نیست و مهم کسب مدال از این بازیهاست که امیدواریم طبق اظهار نظر رییس کمیته ملی المپیک ، نتایج به قدری قابل توجه باشد که دل قاطبه مردم را شاد کند .
    بی شک رضا صالحی امیری که مدیری اهل محاسبه است خوب بود این موضوع را بدون پاسخ نمی گذاشت که با چه استراتژی مشخصی گام به بازیهای المپیک توکیو می گذاریم ؟ آخر باید بین سرمایه گذاری انجام شده و نتایجی که متصور هستیم تناسبی برقرار باشد و نمی توان صرف تخمین و حدس و گمان پای در آوردگاهی گذاشت که مهمترین رویداد ورزشی در سطح جهان است و همه کشورها 4 سال برنامه ریزی می کنند تا در این آزمون بزرگ ورزش نمره قبولی کسب کنند .
    متاسفانه به علت اینکه استراتژی ورزش ایران برای حضور در این بازیها روشن و شفاف نبوده ، افت و خیز ورزش ما در این بازیها همیشه غیر مترقبه و غیر قابل پیش بینی بوده است تا امروز رضا صالحی امیری نیز سوار بر این موج ، از جواب صریح به این موضوع شانه خالی کند .
    شاید از همین منظر نیز هست که وقتی نگاه به ورزش صددرصدی و تخصصی کامل نیست ، رویکرد به ریاست کمیته ملی المپیک نیز تابع شرایط سیاسی و فصلی است . موضوعی که صالحی امیری در قسمت پایانی صحبت های خود در برنامه مورد اشاره گریزی بدان می زند .
    وی در پاسخ به این سوال که امیدوار به تدوام حضور در جایگاه ریاست کمیته ملی المپیک هستید؟ گفت: این سوال‌ را از من زیاد می‌پرسند. من برای ماندن در صندلی هیچ تلاشی نمی‌کنم. این بستگی به شرایط دی و بهمن 1400 دارد. من برای ماندن یا رفتن در این صندلی هیچ تلاش نخواهم کرد.
    بدیهی است اگر کار در ورزش با عشق و تخصص صد در صدی و خارج از نگاهی جناحی و سیاسی همراه باشد ، هیچ زمان شما نباید چنین حرفی را از زبان رییس کمیته ملی المپیک در ایران بشنوید .
    متاسفانه قرار هم نیست که این رویکرد و سیاست عوض شود و بطور حتم با تغییر دولت ها ، رییس کمیته ملی المپیک موقعیت خود را سست ها از هر زمانی می بیند و بطور طبیعی نیز با ورود نماینده دولت برای تصدی ریاست کمیته ملی المپیک ، رییس قبلی شانسی را پیش روی خود نمی بیند تا راحت و بی سر صدا کنار بکشد . موضوعی که رضا صالحی امیری نیز بدان غیر مستقیم اشارتی داشته است .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.