دومین مناظره انتخاباتی «ترامپ» و «بایدن» لغو شد
  • مهر 19, 1399 ساعت: ۸:۳۰
  • شناسه : 4144
    8
    بنا به تصمیم کمیسیون مناظره های انتخاباتی آمریکا؛ کمیسیون مناظره های ریاست جمهوری آمریکا شامگاه جمعه اعلام کرد که دومین مناظره انتخاباتی میان نامزدهای جمهوریخواه و دموکرات ریاست جمهوری آمریکا لغو شده است.
    پ
    پ

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، در پی عدم موافقت «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با برگزاری دومین مناظره به صورت مجازی، کمیسیون مناظره‌های ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا روز جمعه لغو مناظره بعدی میان این دو نامزد را تأیید کرد.

    این کمیسیون با صدور یک بیانیه اعلام کرد: «این مناظره که قرار بود روز پنج شنبه ۱۵ اکتبر در شهر میامی ایالت فلوریدا برگزار شود، لغو شده است».

    در ادامه این بیانیه آمده است که «کمیسیون مزبور توجه خود را بر آمادگی و تدارک جهت برگزاری مناظره پایانی ریاست جمهوری در تاریخ ۲۲ اکتبر متمرکز خواهد کرد».

    لازم به ذکر است که ترامپ به رغم ابتلا به کرونا و آغاز مجدد فعالیت انتخاباتی خود از روز شنبه دهم اکتبر، با برگزاری هرگونه مناظره به صورت مجازی مخالفت کرده است.

    وی روز پنج شنبه در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس بیزنس به صراحت گفت که «قصد ندارد به صورت مجازی در دومین مناظره انتخاباتی شرکت کند».

    کارزار انتخاباتی ترامپ نیز در واکنش به اخبارهای مربوط به لغو دومین مناظره، در یک بیانیه اعلام کرد که «برای لغو مناظره پانزدهم اکتبر هیچ دلیل پزشکی وجود ندارد، زیرا رئیس جمهور سالم و تندرست و برای مناظره آماده خواهد بود».

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.