درمان مبتلایان به صرع با جراحی
  • بهمن 13, 1402 ساعت: ۱۰:۱۰
  • شناسه : 75239
    6
    مدیر گروه جراحی مغز دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره جراحی مبتلایان به صرع توضیح داد.
    منبع : فارس
    پ
    پ

    محسن نبیونی در حاشیه اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج اظهار کرد: بیماری تشنج یا صرع یک بیماری قدیمی است که از نوزادان تا افراد مسن را درگیر می‌کند .

    وی با بیان اینکه امروزه با پیشرفت صنعت داروسازی، داروهای کم عارضه برای کنترل و درمان این بیماری ساخته می‌شود ، افزود: بسیاری از داروهایی که برای افراد مبتلابه صرع تجویز می‌شود، نمونه ایرانی دار ند و فقط اندکی از آن‌ها خارجی هستند .

    دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج ادامه داد: از چند سال پیش اعمال جر احی نیز برای درمان تشنج به کمک این بیماران آمده است و بسیاری از آنان بهبود پیداکرده‌اند.

    این جراح مغز و اعصاب گفت: جراحی تشنج بر اساس یافته‌های پاتولوژی و آناتومی مغز انجام می‌شود و در هنگام جراحی راه‌های عصبی که عامل تشدید تشنج هستند، قطع می‌شوند یا قسمتی از مغز که کانون تشنج است، برداشته می‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: اولین همایش بین‌المللی جراحی تشنج نیز با محوریت همین موضوع پنج شنبه ۱۲ بهمن با حضور 35 سخنران داخلی و 3 سخنران خارجی و شرکت‌کنندگانی از سراسر کشور در بیمارستان فیروز گر برگزار شد.

    وی یادآور شد: بیمارستان فیروزگر به دلیل حضور اساتیدی که در این‌گونه اعمال جراحی سابقه بیشتری دارند ، در حال حاضر سانتر اصلی جراحی تشنج در کشور است.

    مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: انتخاب بیمار برای جراحی تشنج در کمیسیون‌های چند تخصصی با حضور جراح مغز و اعصاب، روان‌پزشک ، رادیولوژیست و نورولوژیست انجام می‌شود .

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.