تولید برد‌های الکترونیکی بومی با کیفیت نمونه‌های خارجی
  • دی 5, 1402 ساعت: ۱۰:۴۳
  • شناسه : 72286
    4

    مدیر عامل یک شرکت در حوزه تجهیزات مخابراتی و زیرساختی گفت: شرکت ما می‌تواند برد‌های الکترونیکی با کیفیت و مطابق به نیاز مصرف‌کننده در اختیار آن‌ها قرار دهد که از لحاظ هزینه نیز بسیار مقرون به صرفه است.

    پ
    پ

    افشین پاک‌ نهال مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه سخت افزارها و بردهای الکترونیکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا گفت: این شرکت در زمینه ساخت بردهای الکترونیکی فعالیت می‌کند و با داشتن حدود ۲۰۰ نیرو به طور مستقیم و ۳۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم فعالیت می‌کند. بردهای الکترونیکی در صنایع مختلف مانند آی سی تی،  لوازم خانگی، صنایع خودرویی و تجهیزات روشنایی و … کاربرد دارد.

    این فعال دانش‌بنیان در ادامه افزود: این محصولات از لحاظ فناوری و کیفیت کاملاً با نمونه‌های خارجی و تجهیزات روز دنیا برابری می‌کند و می‌توانیم بازار کشور از لحاظ تکنولوژی و نیاز روز تأمین کنیم. محصولات ایرانی از نظر قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه تر از محصولات وارداتی هستند.

    پاک نهال ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های محصولات ما این است که می‌توانیم مطابق با نیاز مخاطب آن را طراحی و تولید کنیم و در بازه زمانی بسیار کمی به دست مشتری برسانیم. این موضوعی است که در مورد محصولات خارجی صدق نمی‌کند، چرا که در بازه زمانی طولانی‌تر در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد و پشتیبانی محصول وجود ندارد.

    وی در ادامه بیان کرد: ما در حال حاضر به عنوان یک شتاب دهنده در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران حضور داریم و مراحل دانش بنیان شدن را طی می‌کنیم.

    گفتنی است بیست‌ و چهارمین دوره نمایشگاه تلکام از دوم تا پنجم دی‌ ماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر است.

     

     

    انتهای پیام/

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.