آمریکا و اسرائیل به تبعات سخت بازگشت به جنگ فکر نکردند/ حملات به غزه فورا متوقف شود
  • آذر 10, 1402 ساعت: ۱۳:۵۸
  • شناسه : 70413
    3
    امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه واشنگتن و اسرائیل به تبعات سخت بازگشت به جنگ فکر نکردند، نوشت: وجود ناو جنگی تمام کننده نیست وجود «اراده فلسطینی»تمام کننده است. تا دیر نشده حملات به غزه را فورا متوقف کنید.
    پ
    پ

    «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امورخارجه کشورمان در فضای مجازی نوشت: راه حلی جز استمرار آتش‌بس و ارسال گسترده کمک‌های انسانی در غزه و توافق بر سر تبادل اسرای طرفین وجود ندارد.

    استمرار جنگ واشنگتن و تل‌آویو یعنی نسل‌کشی جدید در غزه و کرانه باختری

    وی در ادامه تاکید کرد: اسرا با جنگ آزاد نمی شوند بلکه در بمباران‌ها کشته می‌شوند. استمرار جنگ واشنگتن و تل‌آویو یعنی نسل‌کشی جدید در غزه و کرانه باختری. گویا آنان به تبعات سخت بازگشت به جنگ فکر نمی‌کنند.

    تا دیر نشده حملات به غزه را فورا متوقف کنید

    رئیس دستگاه دیپلماسی کشور نوشت: وجود ناو جنگی تمام کننده نیست وجود «اراده فلسطینی»تمام کننده است. تا دیر نشده حملات به غزه را فورا متوقف کنید.

    منبع: ایرنا

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.